Kerhon jäsenyys

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulosta

Kenelle HyMC on tarkoitettu?

HyMC hyväksyy jäsenikseen hakemuksen perusteella kaikki matkamoottoripyöräilyä harrastavat tai harrastaneet, kunnialliset, 2 muun HyMC:n jäsenen suosittelemat henkilöt, jotka sitoutuvat hyväksymään kerhon säännöt ja toimintaperiaatteet.

Jäseneksi pääset, kun jätät hakemuksen verkossa ja hallitus käsittelee sen. Ensimmäiseen kerhoiltaan voit tulla tutustumaan, vaikket vielä olisikaan jäsen!

Miksi jäseneksi?

  • Kasvatat ammattitaitosi moottoripyöräilijänä
  • Hankit lisää tietoa matkamoottoripyöräilystä
  • Löydät uusia ystäviä ja vertaistukea
  • Tarjolla on mukavaa ja reilua matkaseuraa
  • Verkostoidut harrastaen saman henkisten ihmisten kanssa
  • Opit ja jaat matkamoottoripyöräilyn hyviä käytäntöjä
  • Saat hyvän mielen "hyväntekemisestä"

Jäsenyystyypit

HyMC:n jäseneksi voivat liittyä kaikki moottoripyöräilyä harrastavat tai harrastaneet kunnialliset kansalaiset, jotka sitoutuvat hyväksymään kerhon säännöt ja toimintaperiaatteet. Jäseniksi voidaan lisäksi jäsenten suositusten perusteella ottaa myös muita moottoripyöräilyn saralla kunnostautuneita henkilöitä. Kunnostautuneisuus selvitetään hakemuksessa, jota hakija voi joutua hallituksen pyynnöstä täydentämään.

Jäseneksi liitytään verkossa täytettävällä hakemuksella, jonka kerhon hallitus hyväksyy. Hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiin tiedon tuloksesta ja mikäli se on positiivinen, ohjeet jäsenmaksun suoritusta varten.

Liity HyMC:n jäseneksi ottamalla yhteyttä sähköpostilla:  matti.ranta0(at)saunalahti.fi

Jäsen voi valita jäsenyystyypin, jonka voi halutessaan myöhemmin muuttaa.

Jäsenyys

Jäseniä on kahta tyyppiä: Kuljettajajäsen (driver) ja Matkustajajäsen (co-driver). Nimi on suhteellisen tyhjentävä ja selvä. Kuljettajat eli ne, joilla on moottoripyörä, jota he ensi sijassa ajavat, maksavat Kuljettajajäsenen jäsenmaksun ja muut Matkustajajäsenen jäsenmaksun. 

Jäsenmaksut

 

Jäsenyystyyppi Vuosimaksu
Liittymismaksu
Äänioikeus
Kuljettajajäsen 30 euroa 10 euroa 1 ääni
Matkustajajäsen 15 euroa 10 euroa 1 ääni