HyMC:n nimikkokokoontumiset (K)

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulosta

Kerhon valitsemiin kansainvälisiin tai kansallisiin kokoontumisajoihin osallistuminen kerhopanostuksin ja -joukkuein. Osallistuminen suunnitellaan jopa kerhorekviisiittaa ja tapahtuman sisäistä kerhoiltaa myöden.

Kerholle valitaan kullekin ajokaudelle 1-4 nimikkokokoontumista, joihin panostetataan ja pyritään osallistumaan kerhojoukkueella.

Valittuja kokoontumisajoja voisivat olla FIM:n (FIM = (Fédération Internationale de Motocyclisme), kansainvälinen moottoripyöräjärjestö) klassiset kokoontumisajot (FIM kotisivut), ja lisäksi yksi kotimainen kokoontumisajo vuosittain esim. Latoajo, Pystymetsä jne.

FIM:n klassiset kokoontumisajot ovat FIM Rally, FIM Motocamp ja FIM Rendez-Vous Meritum. Niillä on pitkä historia ja ne ovat aina kansainvälisiä.

Vuoden 2012 FIM:n klassisten kokoontumisajojen järjestyspaikat ja ajankohdat

FIM Motocamp 06-08.06.12 Tessenderlo FMB, Belgia www.motocamp2012.eu
FIM Rally 18-21.07.12 Bydgoszcz PZM, Puola www.fim-rally2012.com
FIM Rendez-Vous Meritum 14-16.07.12 Jelgava LaMSF, Latvia

Maksut ja ilmoittautumiset

Kaudelle valittujen tapahtumien ilmoittautumis- ja maksuprosessi hallinnoidaan kerhon puolesta (ei FIM Rendez-Vouz Meritum).

Osallistumisrekvisiitta

HyMC:n puolesta hoidetaan esim. mahdollisten kerhopaitojen suunnittelu ja tilaaminen.

Ryhmän vetäjät

Ainakin vaativammille retkille lähetetään yksi tai useampi ajoryhmän vetäjä, joka suunnittelee ajoreitit ja koordinoi tai valitsee majoitukset reitille.

Kuvaaja

Tapahtumiin valitaan mahdollisuuksien mukaan myös kerhokuvaaja, jonka hommana on huolehtia siitä, että kerholaisten käyttöön saadaan hyvä kuva-aineisto tapahtumasta.