Kerho

HyMC:n nimen perustelut ja etymologia on moniselitteinen. Nimi HyMC syntyy sanoista Hy = Hyvinkää tai “hyväntekeminen”  sekä MC = yleisesti tunnettu ja käytetystä sanojen “Motorcycle Club” lyhenne. HyM voi olla myös lyhenne sanoista “Hyvä Moottoripyöräily” ja lisäksi C = Club, klubi, kerho. Vaikka HyMC on perustettu hyvinkääläisittäin, se ei halua rajautua yksinomaan Hyvinkäälle, sillä se on hyvän tekemisen moottorikerho.

HyMC on sosiaalisen matkamoottoripyöräilyhyvinvoinnin edistämiseen ja sidosryhmäverkoston täsmäkehittämiseen panostava, matkamoottoripyöräilyä harrastaville valioyksilöille tarkoitettu, kerho.

HyMC noudattaa toiminnassaan “hyvän moottoripyöräilyn” ja “hyvän tekemisen” -periaatteita ja lahjoittaa toiminnastaan valikoidusti varoja hyväntekeväisyyteen.

HyMC sosiaalisessa mediassa

HyMC – Yksityinen ryhmä Facebookissa
Vain jäsenet voivat nähdä, keitä ryhmässä on ja mitä jäsenet julkaisevat.
Ryhmän jäsenistä osa ei ole HyMC:n jäseniä (ja kaikki kerhon jäsenet eivät ole ryhmässä mukana).
FB-Ryhmän jäsenet kertovat muita kiinnostavaksi arvelemiaan juttuja, ehdotuksia tapahtumista ja mahdollisista ajokohteista, jakavat kuvia reissuistaan yms. Kerhon tiedottaja kertoo (ja muistuttaa) ajankohtaisista asioista.

Kerholaisten käytössä on myös WhatsApp-ryhmä seurustelu/keskustelu/tiedotuskäyttöön. Kerhon tiedottaja ylläpitää WA-ryhmän osallistujalistaa kerhon jäsenluettelon mukaisesti.